Produkter

VERDENS MEST AVANSERTE OG MILJØVENNLIGE RENGJØRINGS LØSNING

Tilsynelatende liten , faktisk profesjonell


Det er resultatet av en grundig forskning gjort av en gruppe av renhets og innovasjons elskere . Det representerer den siste løsningen av moderne og miljøvennlige multifunksjons rengjøringsmidler.

 Den har funksjoner av 5 elektriske apparater i ett: det suger,  vasker ( til og med luft ved filtrering gjennom vann), tørker , sanitiserer/disinfiserer og stryker.

Denne svært spesielle maskinen er kraftig og miljøvennlig , den behover ikke noen filtre eller poser, som må endres svært ofte. maskinen gjør god bruk av de naturlige egenskapene til vannet for å garantere hygiene og renhet . Takket være sine små ytre mål , er det veldig lett å håndtere.


                                                

Rask levering og effektiv teknisk service, livstid garanti på kjelen!

Enda rikere med funksjoner og mer allsidig.


Kraftig suging av faste stoffer og væsker

Luft rensing

Damp sanitasjon

Beriket damp vask (power jet )

Kald delikat vask

Umiddelbar tørking

profesjonell stryking

8 Bar Kapasitet
Ecopro 8+
6 Bar kapasitet
Ecopro 6+Noen av de viktigste funksjonene


- Høy motstands plast som beskytter mot støt.

- Innebygget gummikabeltrommel.

- Avkjølt ergonomisk håndtak.

- Intuitiv kontrollpanel med digitalt display.

- Kontroll og justeringer også på håndtaket.

 - Dobbel turbin motor.

- Stor samlings kapasitet opp til 6 liter

den største vannfilter i sin kategori.

- Molekylær separator.

- Damp ved 6 bar eller 8 bar med ubegrenset tilførsel.

- Energisparende kjele.

- Stil og ergonomi

- Nytt design , kompakt og funksjonell .

Eklusivt designet og produsert i Italia.


ECOPRO damp rengjørings maskinene er robuste, genialt bygget, kompakt og funksjonell. Eklusivt designet og produsert i Italia med patentert teknologi.

Vi trenger forhandlere i hele landet som vil satse på ett tids typisk, trendy og lukrativt foretak. Ta kontakt:


 info@ecosteam.no

Tel: 31422742Fordelene med Ecopro damprens er mange.:


- Ingen kjemikaljer

 -Miljøvennlig grønn rengjøring

 -Renser, steriliserer og disinfisere

 -Ingen allergiske reaksjoner

- Fjerner lukt, flekker og kjæledyr pels

 -Spare vann, miljøet, penger og tid

 og skaper trivsel.

- Jobb kontinuerlig i automatic mode.

Rengjør, fornye og beskytter bygg, biler, båter, tog, fly, gulv, vegger, tepper, møbler,  kjøkken, bad, industri, hoteller, skoler, ventilasjonssystemer, motorer, grafitti/tyggegummi fjerning og mer uten svett.


Meget kraftig damproduksjon med ubegrenset tilførsel.Svært høy sugeevne for profesjonell og privat bruk. Renser inneluften gjennom verdens beste filter (vann) mens rengjøring pågår. Ecopro maskinen har 6 bar eller 8 bar kapasitet.

VERDENS MEST AVANSERTE INNEKLIMA LØSNING

Ta kontroll over ditt inneklima ved å redusere forurensing som kan bidra til stygg lukt , hodepine, lunge irritasjon og tretthet samt mer langsiktige forhold som for eksempel astma, allergi og infeksjonssykdommer .

Fordelene med REME og PHI cell inneklima teknologi:


Dreper 99% bakterier, virus, pollen, vondt lukt, mugg, sopp og stov  ved å danne gjennom katalytisk prosess hydro-peroksider som binde seg med forurensning og neutralisere dem. Hydro-peroksider brukes av naturen for å rense luften når det  tordne og lyner. Hydro-peroksid er to deler H (hydrogen) og to deler O (Oksygen) dvs vann og ekstra oksygen.


Visste du at folk flest bruker mer enn 90 % av tiden innendørs , og at inneluften er ofte 10 ganger og noen ganger til og med opp til 100 ganger mer forurenset enn uteluft ?

Ta kontroll over ditt inneklima ( IAQ ) nå ved å redusere forurensing som kan bidra til hodepine, tretthet, lunge irritasjon og stygg lukt .


Hjelp dine hjem/industri i kampen mot mugg , bakterier, flyktige organiske forbindelser , lukt og redusere luftbårne partikler ved å velge ett av RGF  luftrensesystemer  som passer best til dine behov. RGF prisbelønte linje med Induct og frittstående luftrensere med REME® og PHI - cell® teknologi produserer hydroperoksyder ( H2O2 ), som er bevist trygt og effektiv på rensing av luften i hjemmet ditt eller i industriet .


RGF prisbelønte IAQ løsninger for industri/hjemmet ditt med utvalg fra hele hjem/industri luftrensere til HVAC vedlikeholdsprodukter som kan forbedre luftkvaliteten og forlenge levetiden til din AC og varmesystem .Den prisbelønte REME Halo er den neste generasjon av inneklima ( IAQ ) teknologi og i stand til å rense hver kubikk meter av luft som sentrale air condition-systemet kommer med . Designet for å eliminere syke bygning syndrom ved å redusere lukt og luftforurensning , den REME Halo In- kanal er den beste løsningen for hele hus og bygg luftrensing .


Oppfunnet for å gjenskape naturens prosesser med å rense luften , er det som å bringe frisk uteluft inne uten å måtte åpne vinduene . Og det er effektiv mot alle tre kategorier av innendørs luftforurensning : Partikler , mikrobiologisk  og gasser.


Nå kan du redusere vanlig allergi triggere fra partikler som pollen , muggsporer , dander og støv . Grundig testet på luftbårne og overflate bakterier og virus, for eksempel MRSA , E - coli , og Norwalk, for å nevne noen. Si farvel til lukt fra matlaging, dyr, skitne sokker , bleie spann , og muggen rom . Ta kontakt for mer detaljer angående specifikasjon, pris og installasjon. Ring: 31422742/97364360 eller info@ecosteam.no   

RGF's Turbozone® systemer er av kommersiell karakter , med lavpris ozon generatorer som inkorporerer RGF patenterte Photohydroionization® teknologi . Disse bærbare ozonsystemer er ideelle for byggeledere , eiendom anleggsledere , IAQ spesialister, mold utbedring spesialister, mat behandlerer, og brann / flom restaurering selskaper , og er utformet for å avhjelpe og ødelegge røyk  lukt , mugg og jordslag i ubebodde områder når andre systemer  ikke kan.
Mini Split PHI System av RGF® er en PHI Cell® teknologi. Produktet er enkelt å montere på en mini split AC enhet uten forbehold ved å bruke krok-og - løkke limstriper. Mini Split PHI inkorporerer sin egen trekke ut gjenbrukbare kobber / sølv ionisk bakteriedrepende elektrostatiskfilter og installerer inn i noen 100-277 VAC 50/60 Hz strømforsyning (typisk ved inngangseffekt til mini Split ) .


Merk: Det anbefales disse enhetene skal installeres av en autorisert elektriker eller VVS profesjonell.


Holde VVS spoler rent fra mugg og jordslag vekst er enkelt med RGF siste utviklingen i deres IAQ produktlinje ! Den helt nye økonomiske patentsøkt , høy kvalitet BLU QR® UV pinne lys har unike funksjoner, inkludert vår eksklusive quick-release lampe , som krever ingen verktøy for lampeskift . Den leveres standard med fire enkle å installere monteringsalternativer til høyre i boksen , inkludert magnetfeste , gjennom panel montasje, brakett og direkte montasje . RGF sin BLU QR® er utvilsomt den fremste "laget i U.S.A. " UV Stick Light-teknologi og er langt bedre enn alt som tilbys i bransjen i dag .


Den patentsøkte BLU QR® gir økonomisk UV lys desinfisering og beskyttelse til AC spiral overflater fra bakterier , virus , mugg og mugg vekst og lukt . Dette resulterer i en renere og mer effektiv energisparende  system. 

The Guardian Air Desktop er ideell for å forbedre ditt inneklima hjemme, på kontoret eller på reise. Dette er en frittstående produkt som kan plugges rett i en 230 - volts husholdningsuttak og kan lett flyttes til ethvert rom i hjemmet eller kontoret . The Guardian Air Desktop inneholder RGF patenterte PHI - Cell® teknologi som aktivt steriliserer og eliminerer forurensninger og uønsket lukt fra røyk , matlaging, rengjøring kjemikalier og mugg . CML Commercial PHI enhett ved RGF® er designet for store kommersielle og industrielle bygninger og er effektiv på å eliminere Syke Bygning Syndrom (SBS) og skitten sokk syndrom  (DSS).


Den modulære utformingen av CML -er vil gi større fleksibilitet i forhold til CFM som er påkrevd. Commercial 20-serien benytter opptil fire ( 4 ) 14 " PHI -Cells for maksimalt 100 tonn VVS system . The Commercial 35-serien er designet for å bruke en kombinasjon av fire (4 ) forskjellige 35 " PHI -Cells . Den mulig spekter av dekning med denne serien inneholder totalt ti (10) kombinasjoner som varierer mellom 65 til 250 tonn VVS-systemer med én boenhet .

Beboerne i bygninger med en VVS-enhet kapasitet på over 25 tonn vil ha nytte av å puste ren , frisk luft, med sterilisert kanalsystemer og klimaanlegg rom .  Pris etter førespørsel!

BOS III er vår minste bakterier og lukt kontroll system og er beregnet for små kommersielle og maritime applikasjoner . Den er liten og slank design, spesielt egnet for yachter hvor den effektivt steriliserer og eliminerer lukt i marine skott og septiktanker .


De fleste mat prosessanlegg ikke sjekke luft for mikroorganismer  på en daglig eller månedlig base. Bakterier og mugg kan kontinuerlig avle i kanaler og på fordamper spoler av kuldeanlegg . Som et resultat , mugg og bakterier faller ut av luften som kan forurense produktet og utstyrsoverflater . RGF utviklet REME® ATS AIR system for å gi kontinuerlig beskyttelse i kritiske luftrom .  Pris etter førespørsel!

Det Kjøleskap Steriliser og matdepartementets Liv Forlenger av RGF® er utviklet for å fjerne lukt , luftforurensning, VOC ( kjemisk lukt ) , mugg , bakterier og virus i kjøleskapet . Enheten monteres enkelt uten behov for verktøy eller endringer til kjøleskap og skaper en avansert oksideringsprosess bestående av hydro- peroksider , super oksid ioner og hydroksidioner .


• Gjennomsnittlig familie sløser 30 % av nedkjølt mat på grunn av svinn .

• Enheten kan øke mat holdbarhet opp til 40 % og reduserer lukt opp til 80% .

RGF_Tunnel-300x225 Mat behandlings system


Pris/info etter førespørsel!

Partikell Teller (Luft kvalitets måler)

Partikell størrelse: 0,3mikrometer - 2,5mikrometer

Partikell vekt: 2,5pm - 10pm

Temperatur og fuktighet

Viser % forandring av luft kvalittet før og etter inneklima behandling.

Tar øyeblikks bilde og lagre resultater, 35 sekund presis testing

Tysk laser sensor

Pris: 28590 kr.

NANOTEKNOLOGISK IMPREGNERING AV ALL SLAGS STOFF.

IMPREGNER STEIN, TEKSTIL, LÆR, PAPIR, GLASS, TRE, LAKK osv..og gir super styrke til disse stoffene på det nano skalaen.


Utrolig hva nanoteknologi kan få til!  Velkommen til nanoblo®, verdensledende innen nanoteknologi produkter.


Etter mange års forskning i samarbeid med ledende institutter innen nanoteknologi, hovedsakelig fra Tyskland og andre land, har vi designet og produsert en av de beste nanoimpregneringskvaliteterne over hele verden.


Nanoblo® nanocoatings har unike egenskaper og

Kan påføres på alle typer overflater

(Tekstiler, lær, papir, glass, plast, rustfritt stål, tre, keramiske fliser, betongfasader, sandstein etc.)

Gir en usynlig beskyttelse ..

 

Overflater påført med nanoblo® impregneringsmiddel kan avstøte alle slags væske

slik som vann, olje, blekk, vin etc., samt ikke tillater smuss, støv, gjørme, fuglebæsj osv. til å feste seg til dem.

Nanoblo® nanocoatings er tilgjengelig både for kommersiell og industriell bruk

Og kan lett påføres på alle typer overflater bare ved sprøyting.

 

Oppdag den magiske verden av nanoteknologi idag!


Produktegenskaper:

Sterke hydrofobiske og oleofobiske egenskaper

Sterke 'non-stick' egenskaper

Utmerket lett-rens ytelse på forurensning og kalkbelegg

Mattrygt (inert)

Beskyttelse av fibre og overflater fra infiltrasjon av smuss


Andre egenskaper:

Usynlig for det menneskelige øye (beleggtykkelse: 100-150 nm)

Permanent (UV-stabil, veldig motstandsdyktig mot slitasje)

Ingen endring på fiberens haptikk

Pustende

Enkel applikasjon (gjør-det-selv)

Vask og rengjøringsmiddelresistens

Kjemikalieresistent (unntatt pH-verdi på 13 eller 14)


FRAMTIDENS TEKNOLOGI ER HER NA!

Det glede oss å introdusere den revolusjonerende Ecosteam Oxy-hydrogen HHO (Brown's gas) generatører til miljøvennlig sveising, metall skjæring, forbrennings effektivisering og invendig motor rens for å bli kvitt karbon og avleiringer ved kobling inn gjennom luft inntaket og så kommer urenhetene ut av eksosen som sot og vann. 30 minuters behandling gir motoren ett nytt, miløvennligere og penger besparende liv.


HHO dannes når vann splittes ved elektrolysis prossess for å forandre vannets molkylær struktur for å få gassen HHO som er brennbare.

REVOLUSJONERENDE Oxyhydrogen HHO Brown's gass teknologi

HHO-Oxyhydrogen generator

 

Ett miljøvennligere og rimeligere løsning til måte vi renser karbon og sot avleiring i motorer på ved å benytte kun vann, strøm og elektrolytt til å splitte vann og produsere oksyhydrogen gass/Brown's gass eller knallgass.

 

Detox bilmotoren og bli kvitt karbon avleiringer og sot som legger seg på overflaten av motordeler etter tid og reduserer motorens kraft, ytelse og kjøreglede samt skape mye  forurensende savrt eksos.

 

Frigjør motorens kraft og ytelse samt redusere drivstoff forbruk med HHO gass tilførsel som blandes med drivstoffet bensin, diesel eller gass for å få til en komplett og bedre forbrenning i motoren som resulterer i rensing og fjerning av karbon, sot og rust  avleiringer inne i motoren. Fjernet karbon, sot, rust avleiringer vil da komme ut gjennom eksosrøret med vanndamp.

 

Motordeler som ventil, sparkplugg, EGR blir rent som ny etter en halv time til en times tidsbehandling kommer an på størrelse og motorkapasitet. Man kjenner forskjell etter HHO motor- detox behandlingen med en forlenget levetid, miljøvennlig og økonomiske fordeler som resultata.

 

Vi leie ut maskinene til mekaniske verksteder og gir, råd og opplæring.

Copyright  © All Rights Reserved 2017- Ecosteam Technologies AS  Org.nr.: 919355697