Tjenester

Miljøvennlig inneklima løsning

ECOSTEAM MILJØTEKNOLOGISKE TJENESTER


Vi har godt trente og kompetente ansatte  som er klare til å hjelpe deg å finne løsningen på sanitasjon og inneklima problemer hjemme hos deg eller ved din bedrift.


Vi benytter siste hi-tech og presisjons måle utstyr i våre undersøkelser og dokumentasjoner. Vi måler luft kvalitet  for å se om luft kvaliteten er over det som skal være normalt. Vi måler også på overflater for å påvise bakterier og lignende og gir råd eller anbefallinger om løsning. Vi sjekker for partikler, karbon mono og di-oksider, formaldehyder, fuktighet, temperatur og mer samtidig, vi dokumentere resultater også med bilder og rapporter fra stedet.


Vår miljøvennlige rengjørings avdeling  rengjører bygg, båter, kontor, helse institusjoner, skoler, biler både invenndig og utvending. Vi vasker og detaljerer bilen din der den står. Rengjøring som er ypperlig for astmatikere og allegikere. Ecosteam damprenholds maskin rengjør dypere og vasker til og med ventilasjons systemet i for eksempel bilen.


Ecosteam damprenholds maskiner er multifunksjonelle og unike, faktisk den  første av sitt slag som er kompakt og liten,  men samtidig kraftig med fra 6 bar til 8 bar og høyere kapasitets modeller.Damprenhold er per idag verdens mest effektive  rensemetode, fordi dampen trenger inn alle steder og fjerner urenheter uten å lage søl. Den vasker profesjonelt, enkelt og lettvint. Den har støvsuger, damprengjøring, power jet, stryke og luftrenser i ett. Den har også flere forskjellige munnstykker  til forskjellige jobber.


Vi synes den  beste måten å demonstrere hvor unik og miljøvennlig Ecosteam produktene er, er å bruke den i tjenester. Så ikke nøl ring og prøv oss idag.


Vi er stolte av å være de første i Norge som tilbyr Ecosteam Oxy-hydrogen HHO (Brown's gas) generatører til miljøvennlig sveising, metall skjæring, forbrennings effektivisering og invendig motor rens for karbon og avleiringer inn gjennom luft inntaket og ut av eksosen for å gi motoren ett nytt miløvennligere liv .


Vi benytter også siste og svært spennende høyteknologisk nano produkter (Nanoblo) som er miljøvennlig til polering og beskyttelse av alle type materialer som metall, lakk, glass, plast, gummi, tre, tekstil og mer..

Nano produktet beskytter mot UV stråling, all slags forurensning, riper, korrosjon og samtidig heve glansen til svært imponerende nivå. Kan beskytte fra 2 til 10 år, kommer an på bruks-frekvens og andre faktorer. For eksempel, den kan også benyttes på vegger som en smart anti-grafitti løsning. På frontrute glass mot vann eller dugg for å gi bedre sikt under kjøring pga nano-middelets meget høye hydrofobiske egenskap. Tendensen med at vann spreller av lett og klarer ikke feste seg på materialet sies å være hydrofobisk.
 
Profesjonelt bilpleie med damp


HHO motor karbon rensing

Vi tar rengjøring, inneklima og materiell beskyttelse på alvor og takler problemet på en helhetlig måte med den mest avanserte og miljøvennlige teknologi.

 

Fordelene med Ecosteam damprens er mange.:


 Ingen kjemikaljer

 Miljøvennlig grønn rengjøring

 Renser, steriliserer og disinfisere

 Ingen allergiske reaksjoner

 Fjerner lukt, flekker og kjæledyr pels

 Spare vann, miljøet, penger og tid

 og skaper trivsel. Jobb kontinuerlig i automatic mode.


Fordelene med REME og PHI cell inneklima teknologi:


Dreper 99% bakterier, virus, pollen, vondt lukt, mugg, sopp og stov  ved å danne gjennom katalytisk prosess hydro-peroksider som binde seg med forurensning og neutralisere dem. Hydro-peroksider brukes av naturen for å rense luften når det  tordne og lyner. Hydro-peroksid er to deler H (hydrogen) og to deler O (Oksygen) dvs vann og ekstra oksygen.


Rengjør biler, båter, tog, fly, gulv, vegger, tepper, møbler,  kjøkken, bad, industri, ventilasjonssystemer, motor, grafittifjerning, tyggegummifjerning osv.,


I tillegg, vi beskytter og forfrisker overflater og materialer med miljøvennlige nano impregneringsmmiddelet Nanoblo og renser motorer utvendig og innvendig med Oxyhydrogen gass aka Brown gas. Brown gas er miljøvennlig og er et resultat av når vann splittes til hydrogen og oksygen fra en diatomic til monoatomic nivå. Rense prosessen med Brown's gas tar en halv time og fjerner karbon og andre avleiringer fra motorens indre gjennom motorens luft intakk og ut eksosen som sot og vann. Motoren yte mer som ny og forurenser mye mindre enn før etter behandlingen. Meget kost effektiv og miljøvennlig.


Med Ecosteam damp rens av bilen jevnlig så øker du verdien ved å beskytte farge, lakkering, interiør, motor og understell betraktelig.


Vi selger disse tjenester og produkter til individer, institusjoner, industri og trenger forhandlere og franchise tagere i hele landet.

TIME BESTILLING: Fill ut skjema her!


Introduksjons rabatt 50% på alle tjenester!

Vanlig pris på motor karbon rens 1200kr.

Varer i en time.


Damp håndvask av bil innvendig/utvendig/ventilasjonsystem 800kr.

Copyright  © All Rights Reserved 2017- Ecosteam Technologies AS  Org.nr.: 919355697