video/bilde galleri
Eksempler på Youtube videoer av damp bilvask og hvor trendy det begynner å bli over hele verden. Med en mikrofiber klutt og  ca. 3 liter vann som omdannes til damp, kan man vaske bilen hvor som helst uten søl på baken eller skrape på bilen. Miljøvennlig bilvask med mindre vann som ikke trenge kjemikaljer.

FN advarer at verden går mot vann- og energikrise fordi verdens vannressurser er presset og tilgangen på rent vann blir mindre. - Har vi råd til å vaske f.eks., biler slik vi har gjort hittil???


Også, i nye estimater utgitt av Verdens Helse Organisasjon, som rapporterer at det i 2012 rundt 7 millioner mennesker døde - én i åtte av verdens totale dødsfall - som følge av luftforurensnings eksponering.


Dette med å finne mer enn dobler tidligere estimater og bekrefter at luftforurensning er nå verdens største enkeltmiljøhelserisiko. Å redusere luftforurensning kan redde millioner av liv .

Fordelene med damprengjøring :


- Ingen kjemikaljer

- Miljøvennlig grønn rengjøring

- Renser, steriliserer og disinfisere

- Ingen allergiske reaksjoner

- Fjerner lukt, flekker og kjæledyr pels

- Spare vann, miljø, penger og tid

- Renere omgivelser skaper trivsel


Fordelene med REME og PHI cell inneklima teknologi:


Dreper bakterier, virus, pollen, vondt lukt, mugg, sopp og stov  ved å danne gjennom katalytisk prosess hydro-peroksider som binde seg med forurensning og neutralisere dem. Hydro-peroksider brukes av naturen for å rense luften når det  tordne og lyner. Hydro-peroksid er to deler H (hydrogen) og to deler O (Oksygen) dvs vann og ekstra oksygen.

Ecosteam damprengjørings maskiner genererer ca 2000 liter tørrdamp ut av 3 liter vann og kan rense en bil tilfredsstillende både utvendig og innvendig, inkludert motor og understell – uten noen som helst skade på bilen (som kan forekomme med konvesjonelle vaskemetoder).

Damprens er pr i dag verdens mest effektive rensemetode, fordi dampen trenger inn alle steder og fjerner både urenheter og bakterier uten å lage søl på bakken. Derfor kan man også dra ut til kunder og vaske biler der de står. Konseptet er nytt i Norge.

Copyright  © All Rights Reserved 2017- Ecosteam Technologies AS  Org.nr.: 919355697